Test

 

 

 

Van voelen naar doelen
en van denken en dromen
naar durven en doen.

Persoonlijke ontwikkeling gaat vooral over bewustwording van jezelf, je eigen kracht en kwaliteiten, het beter begrijpen van je eigen denkwijze; je mindset. Je communicatie, je gedrag en je passie. Inzicht in wat je (anders) moet doen om je dromen en doelen te bereiken. Wat houdt je tegen om meer te leven zoals jij dat wilt?

Lees meer >>

“Gedoe in de groep”. Teamontwikkeling is een complex en uitdagend proces waar men collectief doorheen gaat. Daar hoeft niemand wat aan te doen. Teamontwikkeling is een proces dat hoe dan ook plaatsvindt.

Mensen zijn van nature geneigd tot samenwerking maar hebben tegelijkertijd ook de behoefte om zich als individu te manifesteren. Zo ontstaat er tegelijkertijd synergie en allergie in samenwerking. De realiteit leert dat synergie bereiken in een team niet altijd eenvoudig is. Naast organisatiebelangen en formele opdrachten voor het team, spelen ook persoonlijke belangen een rol. Ieder mens is anders, en soms is de ‘match’ tussen teamleden niet vanzelfsprekend.

Lees meer >>

Deze vijf dagdelen gaan vooral over inzicht, bewustzijn, zingeving en het beter begrijpen van je eigen denkwijze; je mindset. 

Wie ben je, wat wil je en hoe ga je dat bereiken. Wat houdt je tegen om meer te leven zoals jij dat graag wilt? Wat zijn jouw persoonlijke kernwaarden en hoe breng je je leven en werk daarmee in balans. 

Lees meer >>

“Energy flows where attention goes”
Wat leuk dat je contact met me wilt!

Heb je een vraag of suggestie?
Wil je weten wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen?
Je kunt me op verschillende manieren bereiken. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Ik sta voor je klaar om je verder te helpen!

Mireille van der Zon

mireille@limitededitiontraining.nl | 0652715740
KvK 65873475