Klantervaringen

Klantervaringen

 

 

 

 

VIP aan Zee: Mooie wisselwerking in warmte en doelgerichtheid – Mireille weet je te inspireren, weet de vinger op de juiste plek te leggen maar houdt ook in de gaten dat je wel echt met iets naar huis gaat. Fijn werken zo. Ik vond het een cadeautje aan mezelf, waar ik nog heel veel profijt van ga hebben. Ik zou het zo nog een keer doen! Het heeft me er vooral van overtuigd dat je moet blijven investeren in jezelf. Dat houdt niet op als je de 40 hebt bereikt, maar eigenlijk moet je elk jaar tijd vrijmaken om eens stil te staan bij wat jou verder gaat brengen.”

Mathilde Klaasse, Adviseur Online Communicatie ETZ

“Voor mij was het een openbaring om eens ongegeneerd over jezelf te kunnen praten en door vragen waar normaal nooit tijd voor is om te gaan nadenken over wat nu echt belangrijk is. Dit werd vervolgens onder professionele leiding gecombineerd met de gedachten van naaste collega’s waardoor een geïntegreerde teamvisie ontstond. Zaken uit het verleden werden afgesloten, het goede werd behouden en de teamsessie in het bos maakte de groep toekomstbestendig!

Jelmer Vahl, longartarts IJsselland Ziekenhuis

“Mireille van der Zon heeft eind 2019 als dagvoorzitter de heidag van de afdeling communicatie van het ETZ (Elisabeth-TweeSteden) Ziekenhuis begeleid. Samen met enkele collega’s van de afdeling heeft Mireille een dagprogramma samengesteld met als doel om tot een afgerond jaarplan 2020 te komen. Mireille droeg bij aan de goede voorbereiding en heeft de dag in goede banen geleid. Dit deed Mireille met veel flexibiliteit en inlevingsvermogen, waardoor de twaalf deelnemers aan de dag zich maximaal konden focussen op de totstandkoming van het jaarplan.”

Marieke van Bommel, Hoofd Communicatie ETZ

“Geweldig trainingsweekend “Vip aan Zee” gevolgd bij Mireille. Vanuit rust en inspiratie datgene aanschouwen wat wezenlijk is en daaruit mijn focus op mijn leven weer verscherpt. Kansen en koers dus. En dat in een geweldige ambiance met heerlijk eten en drinken en bovenal inspirerende medecursisten en begeleiding. aanrader voor iedereen die zichzelf het beste gunt!”

Ellis Brinkman, projectmanager

 

 

 

 

VIP aan Zee: In 1 woord: GEWELDIG! Écht een aanrader! Intens en genieten. Een 10+ voor de voorbereidingen, zorgvuldigheid, inzet, passie, betrokkenheid, faciliteiten en alle cadeautjes!

Marjolein Kamps, adviseur opleiding en ontwikkeling Amphia Academie

“Mireille heb ik leren kennen als een zeer bevlogen en enthousiaste trainer. Zij bezit de gave om snel de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb Mireille als trainer zien werken maar heb haar ook als coach mogen ervaren.
Als trainer geeft zij veel ruimte aan mensen om zelf hun eigen kracht te ontdekken. Voor welke groep dan ook, uiteindelijk lukt het Mireille om de mensen uit hun vaste denkpatroon te krijgen door goed te luisteren en daardoor de juiste vragen te stellen.
Als coach heb ik Mireille als een zeer warme persoonlijkheid ervaren die moeilijke items bespreekbaar maakt en ervoor heeft gezorgd dat ik ruimte ervaar om hiermee aan de slag te gaan.”

Jacqueline Breedveld, 55 jaar, leidinggevende Flexbureau

Binnen Sofon is de ontwikkeling van het Consultancy, Development en Support team verwerkt in een trainingsprogramma. Om inzicht te krijgen in de sterke en minder sterke punten van de individuele medewerkers, hebben wij er voor gekozen om per persoon een DISC profiel te laten opstellen als ook een team profiel. Hiervoor heeft iedereen een vragenlijst ingevuld.

Alle deelnemers hebben de terugkoppeling gegeven dat ze zich heel goed kunnen vinden in de uitkomsten van hun profiel. Deze DISC analyse en de terugkoppeling naar de deelnemers is uitgevoerd door Mireille. Iedereen heeft aangegeven dat de wijze waarop Mireille dit heeft gedaan als zeer inspirerend is ervaren. Haar enthousiasme en energie is aanstekelijk. Mireille wist de juiste snaar te raken en de groeigebieden van iedereen duidelijk te benoemen. Het individuele inzicht als ook het team profiel heeft er toe geleid dat collega’s meer begrip voor elkaar hebben en waarom op een bepaalde manier wordt gereageerd.

Ik kan iedereen aanbevelen om deze inspirerende ‘reis’ met Mireille uit te voeren. Wij hebben hier enorm veel baat bij als team!

Harry Doedens, COO Sofon

 

 

 

 

“Ik ben erg blij met de gevolgde communicatietraining. Met name omdat ik onder de indruk was van de kennis van Mireille.
Op een open, betrokken manier heeft Mireille deze training met ons doorlopen. In een korte tijd heb ik veel geleerd over mijn eigen communicatie en wat voor effect het heeft op de verschillende karakters binnen het team.”

Bart Verschuren, 49 jaar, leidinggevende Pathologie, Amphia

Een bijzondere gewaarwording met goede begeleiding van een sympathieke, empathische coach. Op een ontspannen manier word je begeleid in (zelf)reflectie, en in het herkennen van je sterke en minder sterke punten als individu en als team. Met als doel te zorgen dat we als groep ieders goede kwaliteiten op de juiste manier tot zijn recht laten komen. Je hebt ons als groep de juiste richting in begeleid, dankjewel!

Shai Gajadin, longarts, IJsselland Ziekenhuis

In oktober 2020 de training “VIP aan zee” gevolgd bij Mireille. “VIP” was het zeker. Het is heerlijk om eens goed over jezelf en de richting in je leven na te kunnen denken, terwijl er enorm goed voor je gezorgd wordt. Heerlijk eten en leuke cadeautjes, dat is een cadeautje voor jezelf! Mireille is een hele fijne trainer die precies aanvoelt wanneer je lekker met je eigen gedachten wilt stoeien en wanneer je hulp nodig hebt om verder te kunnen. Ik heb het programma ervaren als een manier om uit je vaste denkpatronen te komen en echt over de richting in je leven na te denken. Daarna ga je naar huis met praktische tools die je in de praktijk kunt gaan brengen.

Anita van Loon, Leidinggevende Result Laboratorium
Wat leuk dat je contact met me wilt!

Mireille van der Zon

Heb je een vraag of suggestie?
Wil je weten wat ik voor jou of je bedrijf kan betekenen?
Je kunt me op verschillende manieren bereiken. Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Ik sta voor je klaar om je verder te helpen!

Mireille van der Zon

Mireille@bennu-trainingen.nl | 0652715740
KvK 65873475